onsdag den 10. oktober 2012

Pasta Carbonara


Pasta Carbonara eller noget ligende var hvad vi fik at spise i går. Nem og enkelt aftensmad som ikke tager andet end ca. 15 min. at tilberede. I de originale opskrifter indgår der æg eller æggeblomme. I går skiftede jeg æg ud med madlavningsfløde det bliver også rigtigt godt og så med rigelige mængder friskrevet parmesan samt et lækkert stykke brød.

Nogen gange tilsætter jeg også champignon samt frisk basilikum, men ingen af delene var på lager i går så blev helt enkelt.

Skal du lave nem aftensmad en aften, så kommer opskriften her:


Pasta Carbonara 2-3 personer.

1. pakke frisk spaghetti (du kan også sagtens bruge tørret)
1 pakke bacon i tern (køb endelig en god kvalitet uden for meget fedt)
1 pakke skinke i strimler
1 løg
1-2 hvidløg (efter smag)
2,5 dl. madlavningsfløde
1 tsk. tørret oregano, basilikum eller hvad du synes)
sal + peber
Friskrevet parmesan

1. start med at svitse bacon og skinke. Når det begynder at tage farve tilsætter du finsnittet løg og hvidløg. Steg det godt igennem.

2. Tilsæt krydderier og fløde, lad det simre et par minutter.

2. Kog pastaen efter anvisningen, endelig ikke længere tid, da den skal op i sovsen. Tilsæt pastaen og vend den hurtigt rund, tag gryden af varmen og server straks med et godt stykke brød og masser af friskrevet parmesan.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar