tirsdag den 29. maj 2012

Stegte kødboller med ravioli i flødesovs

Aftens menu stod på en nem pasatret som vi får ret tit. Den er super let, velsmagene og kræver ikke mange ingredienser.


Du skal bruge følgende:

500 g. hakket kød max 8% fedt (svin, kalv, okse eller hvad de bedst kan lide)
3-4 spsk. revet parmesanost
2 tsk. groft salt
friskkværnet sort peber.
Grahamsmel til at trille i

2 fed presset hvidløg
1/4 l. madlavningsfløde 18%

1 pakke Ravioli

Ælt først farsen godt sammen i en skål og tilsæt derefter osten sammen med salt og peber. Ælt det rigtig godt sammen og form til små boller. Tril bollerne i grahamsmelet og steg dem i rigeligt smør på en pande (ca. 6-7 min)

I mens varmes fløden op i en gryde, tilsat presset hvidløg, lad det simre mens det tykner.

Når bollerne er ved at være færdige koges raviolien i rigeligt letsaltet vand. Se på pakken efter kogetiden. Når raviolien er kogt vendes den i flødesovsen som tages af varmen.

Server straks med de stegte kødboller.







I dag da jeg kom hjem fra arbejde havde min super skønne mand monteret bro! Vores have støder op til en fælles sti, som løber bag vores grund. For at komme op til stien skal man dog først forcere et dræn og en græsrabat. Vi fik derfor idéen til en bro. Broen er simpelt bygget af nogle billige teaktræs fliser som er sat fast på to vanger. Det er meningen at der med tiden skal en låge i og plantes hæk i åbningen.

1 kommentar: